Aanmelden mogelijk voor kinder- of zeilkamp Hervormde Gemeente

SLIEDRECHT – Kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool kunnen eind april op kinderkamp en jongeren van de middelbare school (vanaf 12 jaar) gaan eind april 2019 ook op kamp, op zeilkamp. Organisator is de Hervormde Gemeente Sliedrecht. Belangstellenden mogen zich vanaf nu aanmelden. 
 
Op kamp gaan is voor kinderen een mooie ervaring. (Foto Hervormde Gemeente Sliedrecht)
 
Ze leren nieuwe kinderen kennen en beleven een weekend vol uitdagende, serieuze en bovendien waardevolle momenten.
 
Kinderkamp
Het kinderkamp vindt plaats van vrijdagmiddag 26 april 2019 (16.30 uur) tot en met maandagmorgen 29 april 2019 (10.00 uur). Locatie voor het kinderkamp is het Land van Kleef in Loon op Zand. Een plaats om te ravotten in een groot speelbos met een kabelbaan en grote speeltoestellen, je leeft je uit in de speeltuin met de grote schommel of je doet mee aan een voetbaltoernooi op het grote grasveld. Naast al deze momenten wordt er met elkaar gezongen, naar een theatervoorstelling gekeken over het Bijbelverhaal Mozes en wordt een kampvuur aangestoken. Op het kinderkamp is er tijd voor spelletjes en wordt een bonte avond georganiseerd. 
 
Zeilkamp
Alle jongeren van de middelbare school gaan van vrijdagavond 26 april 2019 (18.00 uur vertrekken) tot en met maandagavond 29 april 2019 (22.00 uur weer thuis) op zeilkamp, naar het kamphuis De Veenhoop in Friesland. Een weekend vol sportieve en mooie momenten: zeilen, spellen en chillen. Maar ook Bijbelstudie en zingen. Zaterdag 27 april wordt Koningsdag gevierd in Leeuwarden. In de Friese hoofdstad wordt die dag een tof spel georganiseerd. Ook de bonte avond ontbreekt niet!   
 
Aanmelden
Je kunt je hier online aanmelden voor een kamp van Hervormd Sliedrecht. Je kan online ook video’s bekijken van beide kampen, zodat je kunt zien wat voor een fantastisch weekend jou te wachten staat. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld