Aanmelden mogelijk voor cursus weerbaarheid bij Budokai Tsunami

SLIEDRECHT – Leren om in geval van nood je te kunnen verdedigen. Sportschool Budokai Tsunami aan Prisma 21 leert hoe je jezelf kunt beschermen. Een weerbaarheidstraining. “Zelfverdediging is tegenwoordig geen overbodige luxe, maar meer een must geworden”, zegt Jan de Bruin van Budokai Tsunami.

Bij Budokai Tsunami wordt al heel veel jaren les gegeven en het aantal leden stijgt. De lessen zijn op vrijdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Rechts op de foto Jan de Bruin. (Foto Budokai Tsunami)

Je leert met een situatie omgaan tijdens de weerbaarheidstraining. De Bruin: “Er wordt op een rustige manier les gegeven en het is voor alle leeftijden. Met deze lessen willen we de deelnemers een aantal instrumenten aanreiken om je wat beter te kunnen verdedigen in situaties die te maken hebben met geweldsdelicten.”

Aanmelden
Daarvoor aanmelden kan nu. Ook als je meer informatie wilt over zelfverdediging. Neem dan contact op met Jan de Bruin, tel. 06-22113655 of stuur een e-mail naar: jantsunami@online.nl

2 gedachten over “Aanmelden mogelijk voor cursus weerbaarheid bij Budokai Tsunami”

  1. Een aanrader om bij Budokai Tsunami zo’n fantastische cursus te volgen. Toegankelijk voor een zeer breed publiek en een club met een warme sfeer!

  2. Mijn zoontjes zitten er ook op karate ,aikido en mijn oudste zoon van 12 en ik zitten samen bij Budokai Tsunami op weerbaarheid/zelfverdediging. Het is een hele leuke sport, leuke groep die er op zit,erg gezellige en fijne sfeer en erg leerzaam.
    Goede ervaren mensen die lesgeven.
    En niet alleen voor een hele actieve sporter ,maar ook voor een beginner.
    Kom een keer kijken en vind je deze sport niks ,dan kan je er ook boksen, karate, aikido of jij jitsu doen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld