Aanhanger zonder kenteken dreigt te worden verwijderd

SLIEDRECHT – Als de eigenaar van een aanhanger zonder kenteken nu geruime tijd al geparkeerd bij een lantaarnpaal aan de Grevelingenlaan deze niet binnen twee weken na vandaag, woensdag 30 januari 2019, weghaalt, dan wordt de aanhanger door de gemeente Sliedrecht verwijderd. 

De eigenaar van deze aanhanger dient zich te melden bij het cluster Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving van de gemeente Sliedrecht, Industrieweg 11. (Foto gemeente Sliedrecht)

“Dat gebeurt grond van artikel 5:30 Awb. Afhankelijk van de staat van de aanhanger wordt deze dertien weken opgeslagen, dan wel onmiddellijk verkocht of vernietigd. De aanhanger valt onder “Kampeermiddelen e.a.”, waarvoor het verboden is deze op of aan de openbare weg te parkeren, zoals gesteld in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) artikel 5:6”, schrijft de gemeente Sliedrecht woensdag 30 januari 2019. 

2 gedachten over “Aanhanger zonder kenteken dreigt te worden verwijderd”

  1. In de Admiraal de Ruijterstraat, staat ook al 3/4 jaar een kapotte auto. Meerdere malen eigenaar hierop aangesproken, om gezien parkeerproblematiek, deze of te laten maken of te verwijderen. Maar sommige mensen nemen het niet zo nauw met hun omgeving. En interesseert het niet. Gemeente/handhaving kan ook niets doen. Er wordt immers gewoon verzekering en wegenbelasting betaald.

  2. In de Karekietstraat staat een aanhanger al 2 jaar weg te rotten misschien dat men daar ook eens naar kan kijken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld