PMR Hydraulics sluit langdurige contract met Van Oord

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse ondernemer Dirk-Jan Berkhout heeft afgelopen week met zijn bedrijf PMR Hydraulics een langdurige serviceovereenkomst met Van Oord getekend
 
PMR Hydraulics en internationale waterbouwer Van Oord hebben een langlopend service level agreement gesloten. (Foto PMR Hydraulics)
 
Daarmee is PMR Hydraulics de komende drie jaar exclusief verantwoordelijk voor advies, alle services en leveringen van onderdelen aan de hydraulische installaties aan boord van circa 80 baggerschepen van Van Oord. Het contract is op 15 september getekend in Rotterdam.

Enorm trots
PMR Hydraulics en Van Oord werken al langer samen. Het nieuwe contract versterkt dit partnerschap en is gericht op technische verbeteringen, procesoptimalisatie en kostenreductie. Met de opdracht van Van Oord herbevestigt PMR Hydraulics zijn sterke positie in de markt. Vier jaar geleden werd PMR Hydraulics opgericht door Bas Smaal en Dirk-Jan Berkhout en zijn gevestigd in Alblasserdam. Beide heren zijn er enorm trots op dat zij als jong bedrijf zijn geselecteerd als een van de weinige toegewijde strategische partners: “In de afgelopen vier jaar hebben we bewezen dat we snel kunnen schakelen, omvangrijke projecten aan kunnen en onze klanten optimaal kunnen bedienen”. Een toegewijd team van 30 medewerkers is 24/7 beschikbaar voor de benodigde coördinatie, uitvoering en ondersteuning voor de wereldwijde activiteiten aan boord van de Van Oord schepen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld