2500 Gasmaskers in de verkoop

SLIEDRECHT – Het Pakhuis Sliedrecht biedt met enige regelmaat leuke, grappige en bruikbare dingen te koop aan. Nu staan er 2.500 gasmaskers afkomstig uit Rusland in de verkoop. 

De gasmaskers komen uit Rusland. In de tijd van de koude oorlog was iedere Rus verplicht om deze in huis te hebben. Het zijn maskers speciaal voor kinderen en uitsluitend voor volwassenen. (Foto Pakhuis Sliedrecht)

“Wie durft er (serieus) te bieden voor alles. Handel of gewoon voor de fun, voor de heb, voor de kick, voor de verzamelaar van defensie en/of militaria, voor paintbal, voor een feestje, voor een kunstenaar, voor een club… Pracht handel voor in de dumpshop, webverkoop, rommelmarkt of verzamelaarsbeurs”, schrijft eigenaar-opkoper Ronald Smit van het Pakhuis Sliedrecht donderdag 4 februari 2016 op Facebook. 

Complete set
Smit denkt dat er wel interesse is en kocht de partij onlangs op. “Ze kunnen per stuk weg, maar ook in één partij. Kindermaskers grijs 36 sets in één zak. Kindermaskers zwart 36 sets in één zak. Volwassen maskers 40 sets in één zak. Ze zijn compleet en zitten per soort in een plastic zak verpakt. De 2.500 sets bestaan elk uit een nieuw gasmasker, een filter en een legertas, zegt Smit, die een serieuze bieder zoekt. Het Pakhuis Sliedrecht bestaat al 18 jaar en is gevestigd aan Parabool 198. Smit is telefonisch bereikbaar, tel. mob. 06-51694940.

2 gedachten over “2500 Gasmaskers in de verkoop”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld