CDA

Deze pagina wordt ingevuld door het CDA in Sliedrecht. De redactie van Sliedrecht24 heeft deze pagina omniet beschikbaar gesteld aan de politieke partij in verband met de gemeenteraadsverkiezingen woensdag 21 maart 2018. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid. Affiches, (reclame)banners, collages en flyers worden niet op deze pagina geplaatst, omdat die onder reclame vallen.

Redactie Sliedrecht24


Zaterdag 3 februari 2018
CDA gaat voor gezond, veilig en gezellig Sliedrecht

Voorzitter Arie van den Herik (CDA Sliedrecht) heeft zaterdagochtend 3 februari 2018 voor het raadhuis het officiële verkiezingsprogramma overhandigd aan lijsttrekker Ton Spek (CDA). Daarmee trapte het CDA de verkiezingscampagne officieel af. 


De overhandiging van het CDA-verkiezingsprogramma 2018-2022 aan het Dr. Langeveldplein. Links lijsttrekker Ton Spek, rechts Arie van den Herik. (Foto CDA Sliedrecht)
 

Hier staat het CDA-verkiezingsprogramma


Vrijdag 10 november 2017

CDA presenteert kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

Het CDA Sliedrecht kan met trots de lijst presenteren die de partij moet gaan vertegenwoordigen in aanloop naar de verkiezingen in maart 2018. Centraal staan hierbij vooral de eerste zes kandidaten, die de zogeheten ‘verkiesbare plekken’ zullen gaan invullen. Deze kandidaten zijn: Ton Spek (1), Frank Dunsbergen (2), Vincent Prins (3), Rens den Besten (4), Joop de Vries (5) en Daniel Struik (6).

De partij op volgorde van plek 6 naar 1. (© Foto Jeroen Vlot / CDA Sliedrecht)

Donderdagavond werd op een ledenvergadering van het CDA Sliedrecht voor de volgorde van deze kandidaten gekozen. Het programma werd afgetrapt met een welkom en presentatie van Christa van Delen, directeur van het Grienden College. Vervolgens mochten alle kandidaten (plekken 2-6) vertellen waar zij mee aan de slag willen gaan in de periode 2018-2022. De positie van Ton Spek als lijsttrekker (1) werd in oktober dit jaar al vastgesteld.

Na de korte presentaties die door elk van hen op een eigen unieke wijze werd ingevuld, sprak bestuursvoorzitter Arie van den Herik lovende woorden over de kandidaten. “Het is bijzonder dat we als CDA-partij zes van zulke sterke kandidaten hebben. Allemaal beschikken ze over een prachtig talent en het is dan ook echt een luxe-positie om hier uit te kunnen kiezen.” 

Na de presentaties mochten de leden stemmen aan de hand van een advieslijst over de plekken en posities van de kandidaten. Zowel de leden als de kanidaten zijn dan ook volkomen tevreden met de uitkomst.


September 2017

Sliedrecht is een dorp vol met kansen. Althans zo zien wij dat als CDA. Er zijn binnen Sliedrecht volop mogelijkheden om dingen (nog) beter te doen, anders te doen en om nieuwe dingen op te pakken. De Sliedrechtse politiek speelt een belangrijke rol in het zelf benutten van deze kansen. Maar de de politiek en overheid zijn er ook om burgers te wijzen op de aanwezige mogelijkheden, om burgers te helpen in het benutten van de kansen en om burgers die zelf uitdagingen oppakken hierin te stimuleren. In dit programma beschrijven wij de mogelijkheden die wij de komende vier jaar voor de Sliedrechtse politiek zien. Wij rekenen op de steun van de Sliedrechtse inwoners om samen met hen deze kansen de komende vier jaar te benutten. Hierbij werkt het CDA-Sliedrecht vanuit haar christelijke identiteit aan de toekomst van ons prachtige dorp. Momenteel wordt er gewerkt aan het verkiezingsprogramma 2018. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.